8 Mart 2019 Cuma

ENFOTEK, EDS ERP KULLANICI VE PROJE SORUMLUSU YETİŞTİRMEK ÜZERE EĞİTİMLERİNE BAŞLIYOR

Enfotek, ERP Kullanıcı veya Proje Sorumlusu olarak kariyer yapmak ve EDS programını kullanan firmalarda çalışmak isteyenlere ERP eğitimleri vererek katılımcılara “EDS Kullanıcı Sertifikasyonu” verecektir.


Enfotek, sertifikasyon programı ile; EDS müşterisi olan firmalarda çalışanların ya da EDS eğitimi almak isteyen katılımcıların, saha deneyimi olan ve konusunda uzman eğitmenler ile hem teorik hem de uygulamalı eğitim alarak, bilgi birikimi ve deneyim kazanmasını hedeflemektedir.

Böylece bu programa katılan adayların, iş bulma şansları artmaktadır.

Bu program katılımcılara faydalı olacak şekilde titizlikle hazırlanmaktadır. Alınan eğitim sonunda, ilgili sınavı başarıyla geçen katılımcılar EDS Kullanıcı Sertifikasyonu’na sahip olur.

Bu belgeye sahip olan kullanıcılar, Enfotek tarafından bir insan kaynakları havuzunda toplanacak olup Enfotek müşterisi olan firmalar ile paylaşılacaktır. Bu şekilde nitelikli insan kaynağı oluşturulması hedeflenmektedir. İnsan kaynakları havuzunun olması; hem bu sertifikasyona sahip olan kullanıcılara iş imkanı sağlanabilmesini hem de firmalar açısından istenilen yetkinlikte sertifikasyona sahip çalışanlara ulaşmasını kolaylaştıracaktır.

Program kapsamında; Pazarlama, Planlama, Satınalma, Üretim ve Muhasebe olmak üzere beş sınıf belirlenmiştir. Bu beş sınıf ise kendi içerisinde Temel Seviye, Orta Seviye ve İleri Seviye olarak derecelendirilmiştir. Katılımcılar, ilgilendikleri alana göre bu beş sınıftan ve istedikleri seviyeden seçim yapabilecektir. Eğitim sonunda katılımcılara teorik ve uygulamalı sınav yapılacak ve “EDS Katılımcı Sertifikası” verilecektir. Tüm sınıflardan eğitim almak isteyen katılımcılar “EDS Proje Sorumlusu Sertifikasyonu”’na sahip olacaktır.