11 Eylül 2020 Cuma

EDS’DE ONLINE DÖNEM

Enfotek’in vizyon projelerinden olan ve pandemi ilan edilmesiyle online olarak verilmeye devam eden EDS7 Temel Seviye Eğitimi tüm hızıyla sürüyor. Türkiye’nin ilk yerli platform bazlı ERP yazılımı olan EDS’yi tanıtmak, işlevselliği, kolay ve hızlı kullanımı hakkında katılımcılara bilgi sağlamak ve yine katılımcılara yeni iş imkanları sağlamak için verilen kurslar, ülkemizde pandemi ilan edilmesinden bu yana (Mart ayı) online olarak devam ediyor.

EDS kullanımını da daha efektif ve doğru hale getirmeyi amaçlayan kursun içeriğinde;

MÜŞTERİ MODÜLÜ

MODEL MODÜLÜ

ÖN MALİYET MODÜLÜ

SİPARİŞ MODÜLÜ

MODEL MATERYAL MODÜLÜ

SATIN ALMA MODÜLÜ

STOK MODÜLÜ

gibi tekstil aşamalarının genelini kapsayan süreçler yer alıyor.

Bu eğitimler ile kursiyerler; müşteri, model, sipariş, satın alma ve stok modüllerini tanıyabiliyor. EDS detaylı bir program olduğu için, işe girmeden önce programı tanımak açısından EDS7 TEMEL SEVİYE EĞİTİMİ oldukça etkili bir algı oluşturuyor. Ve kursiyerlerin bir firmaya uyum sağlamasını da oldukça kolaylaştırıyor.

Bu eğitimde katılımcılara adım adım neler yapılması gerektiğini sistem gösteriyor. Etkileşimli eğitim uygulamasından önce EDS’yi hiç bilmeyen birine, adım adım her şeyi açıklamak gerekirken, etkileşimli eğitim ile anlatıcı rolü bilgisayara geçiyor. ‘Şu düğmeye basınız, bu bilgiyi giriniz’ gibi komutlarla sistem kullanıcıyı yönlendiriyor ve bilgi eksikliğini tamamlıyor. Bilgiler doldurulmadan diğer aşamaya geçişe izin verilmiyor. Bu da eksik bilgi oluşmasının önüne geçiyor.

Ayrıca, ENFOTEK PORTAL’a girilen kullanıcı adı ve şifreyi diğer firmalarda da kullanabildiğiniz için veri bankası kişi bazında tutuluyor.  

ÜNİVERSİTELER İLE İŞBİRLİĞİ

Yine EDS, yerli ve milli olması, tekstil alanında Uzman ERP olmasıyla ve sektörel deneyimiyle diğer ERP’lerden ayrılıyor. Eğitimlerin üniversitedeki endüstri ve tekstil mühendisleri öğrencileri ile buluşması için Enfotek A.Ş., Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ile anlaşmalar yapmıştı. Böylelikle ücretsiz eğitimler üniversite öğrencileri ile de buluşuyor. Yine Enfotek’in Tekstil Mühendisleri Odası ile çalışmaları var. EDS, çok yönlü olmsı, akademik olarak bilinen ve tanınan, çalışma yelpazesi geniş ve esnek bir program olarak birçok erp programından ayrılıyor.