11 Mart 2024 Pazartesi

KUMAŞ KALİTE KONTROL’DE ENFOTEK VE KONSAN İŞBİRLİĞİ

Enfotek ERP ve Yazılım Çözümleri, Türkiye’nin köklü konfeksiyon makinaları firmaları arasında bulunan KONSAN Makina ile işbirliği yaparak Konsan Kumaş Kalite Kontrol makinalarına IOT Yazılımını entegre etti.
1 Mart 2024 Cuma

TAMTÜRK, KOBİLERDE DİJİTALLEŞME SÜRECİNİ ANLATTI

Enfotek A.Ş. Yönetimi Kurulu Başkanı Tuğrul Tamtürk, KOBİDER tarafından organize edilen, Ege Kobileri Buluşuyor paneline konuşmacı olarak katıldı, ‘İşletmelerde Kaynak Yönetimi (ERP)’ adı altında bir konuşma yaptı.
23 Şubat 2024 Cuma

TAMTÜRK, KOBİLERDE DİJİTALLEŞME SÜRECİNİ ANLATACAK

Enfotek A.Ş. Yönetimi Kurulu Başkanı Tuğrul Tamtürk, Ege Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Deneği (KOBİDER) tarafından organize edilen, Ege Kobileri Buluşuyor paneline konuşmacı olarak katılacak.
15 Ocak 2024 Pazartesi

ENFOTEK’TEN BİR ÖZELLİK DAHA: KALIP TALEP LİSTESİ

Enfotek ERP ve Yazılım Çözümleri, bünyesine eklediği özellikler ile kullanıcılarına kolaylıklar sunmaya devam ediyor. ERP ve Yazılım Çözümleri’ne son olarak Kalıp Talep Listesi Özelliği eklendi.
29 Aralık 2023 Cuma

2023’TE FARK YARATTIK

Enfotek ERP ve Yazılım Çözümleri geride bıraktığımız 2023 yılında, iş süreçlerinde verimliliği ve dijital dönüşümü artırmaya, teknolojik gelişmeler ve yapay zeka ile entegrasyona ve müşteri ilişkilerini geliştirmeye oda...
25 Aralık 2023 Pazartesi

İZİN VE AVANSTA MOBİL DÖNEM

Son olarak Mobil İzin- Avans Talebi Özelliği eklenen Enfotek İK Modülü, mobil uygulama üzerinden çalışanlara izin ve avans talebinde bulunma imkanı sunuyor.
15 Aralık 2023 Cuma

ENFOTEK'TEN DİJİTAL GELİŞİM SEMİNERİ

Enfotek ERP ve Yazılım Çözümleri, 2024 yılına girmeden önce iş ortaklarını, teknolojik yenilikleri ve gelecek planları hakkında bilgilendirmek amacıyla Enfotek Dijital Gelişim Semineri’nde buluşturuyor.
4 Aralık 2023 Pazartesi

ENFOTEK SABİT KIYMETLER MODÜLÜ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Enfotek Mali İşler Modülü ile entegre olan Sabit Kıymetler Modülü’nü devreye alan Enfotek, bu özellik ile kullanıcılarına şirket varlıklarını Excel-e ihtiyaç duymadan listeleme ve takip etme imkanı sunuyor.
20 Kasım 2023 Pazartesi

ENFOTEK’TEN FİRMALARA ÖZEL DİJİTAL DÖNÜŞÜM KARNESİ

Enfotek ERP ve Yazılım Çözümleri, ERP sistemlerinde çalışan özel bir modül ile müşterilerine “Dijital Dönüşüm Karnesi” oluşturma imkanı sunuyor.
13 Kasım 2023 Pazartesi

ENFOTEK İNSAN KAYNAKLARI'NDA YENİ ÖZELLİK: BORDRO SİMÜLASYONU

Enfotek ERP ve Yazılım Çözümleri İnsan Kaynaklar Modülü’ne son olarak Bordro Simülasyonu özelliği eklendi.
1