13 Ağustos 2021 Cuma

İNSAN KAYNAKLARINDA YENİ DÖNEM

Enfotek’in vizyon projelerinden olan ve pandemi ilan edilmesiyle online olarak verilmeye devam eden Temel Seviye ERP Eğitimi yeni iş ortaklıkları ile insan kaynaklarında yeni bir dönemin kapısını açıyor.

FİLTRELEME İMKANI TANIYOR

Enfotek son olarak iş arayan kişiler için uygun pozisyonların belirlendiği ve başvuruların yapıldığı bir kariyer sitesi olan cvyolla.com ile anlaşma yaptı. İnsan kaynaklarında yeni bir dönem açacak olan online eğitimleri başarı ile bitiren kursiyerler, akıllı yönlendirme ile uygun iş pozisyonları için aday olacak. Alanında uzman eğitmenler kurs sürecine eşlik ederken, online eğitimlerin sonunda doğru bir iş tanımı yaparak kursiyerleri boş iş pozisyonlar için değerlendirecek. Cvyolla.com üzerinden online eğitime başvurmuş, dersleri başarı ile bitirmiş ve sertifikalarını almış kursiyerler okudukları bölümler, yaşadıkları şehirler ve başarı derecelerine göre de gruplandırılacak. Böylelikle iş yönlendirmeleri daha aktif, daha kolay ve filtreli bir şekilde daha doğru yapılacak.

TAMAMEN ONLINE OLACAK

Yapılan iş ortaklığı ile ilgili konuşan CVyolla.com İş Geliştirme Müdürü Meriç Kul, “ERP yazılımları konusunda 23 yıllık deneyim sahibi olan Enfotek ile ERP eğitimleri üzerine bir işbirliği yapıyoruz. İlk olarak, üyelerimize uzaktan eğitim ile ERP'ye Giriş Eğitimi veriyoruz. Eğitim sonunda katılımcılar online bir teste girecekler. Başarılı olanlara sertifika vereceğiz. Giriş Seviyesi ERP sertifikası promosyon süresi boyunca ücretsiz. Daha sonra katılımcılara branşına göre ileri seviye ERP eğitimleri sunacağız” dedi.

“Amacımız, CVyolla.com üyelerimizi ERP konusunda bilinçlendirmek” diyen Kul, şöyle devam etti: “Firmalarda ERP sistemleri; üretim, muhasebe, insan kaynakları, dış ticaret, finans, satın alma, stok yönetimi, satış gibi farklı birimlerde kullanılıyor. Bu bütünleşik sistem firmanın daha verimli çalışmasını sağlıyor. Bu sebeple; farklı pozisyonlarda iş arayan adayların ERP sistemleri hakkında bilgi sahibi olması, hem iş bulmalarına hem de işte daha verimli çalışmalarına yardımcı oluyor.”  CVyolla.com İş Geliştirme Müdürü Meriç Kul sözlerini şöyle noktaladı: “ERP Giriş Eğitimi'ne ERP programları hakkında temel seviyede bilgi sahibi olmak isteyen tüm lisans mezunları ve öğrencileri başvurabilir.”

BİRÇOK MODÜL YER ALIYOR

Türkiye’nin ilk yerli platform bazlı ERP yazılımı olan ve sektörün ihtiyaçlarına eksiksiz yanıt veren EDS ve MDS'yi tanıtmak, işlevselliği, kolay ve hızlı kullanımı hakkında katılımcılara bilgi sağlamak ve yine katılımcılara yeni iş imkanları sağlamak için verilen kursların içeriğinde; müşteri modülü, model modülü, ön maliyet modülü, sipariş modülü, model materyal modülü, satın alma modülü, stok modülü gibi tekstil aşamalarının genelini kapsayan süreçler yer alıyor.