1 Kasım 2021 Pazartesi

TAYRA TEKSTİL DE EDS’Yİ TERCİH ETTİ

Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde yüzde 100 yerli yazılımlarını geliştiren Enfotek, her geçen gün yeni iş ortaklıkları yapıyor. İzmir’de önde gelen tekstil firmalarından olan Tayra Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi de Enfotek EDS’yi tercih etti. Yapılan görüşmeler sonunda imzalar atılırken, toplantıda Tayra Tekstil Kurucusu ve Genel Müdürü Ertan Aslan ve Enfotek Genel Müdürü Tuğrul Tamtürk hazır bulundu.

Enfotek’in güven veren bilgi birikimine iş hayatında birçok kez şahit olduğunu belirten Tayra Tekstil Kurucusu ve Genel Müdürü Ertan Aslan, “Enfotek’in rehberliği ve yeni teknolojileri ile dijital dönüşümümüzü en hızlı ve güvenli şekilde yapacağımıza inanıyorum” dedi.

BİRÇOK ÜLKEYE İHRACAT YAPIYOR

Tayra Tekstil, hazır giyim ve konfeksiyon sektöründe faaliyet gösteren, bay, bayan ve çocuk gruplarına üretim yapan ve ürettiği tüm ürünleri yurtdışına ihracat yapan bir firmadır. 2009 yılında kurulan Tayra Tekstil’in, aylık kapasitesi basic model için 150 bin adet olup, tüm karma modellerde aylık ortalama üretimi 90 ile 120 bin adet olmaktadır.

Almanya, ABD, Avustralya ,Hollanda, Danimarka, İngiltere gibi ülkelere ihracat yapan Tayra Tekstil, bugün 215 kişi kadar personeli bünyesinde bulunmaktadır. Şirket ayrıca, Avustralya’da e-ticaret olarak da faaliyet göstermektedir. Artan sipariş taleplerini karşılamak, istihdam ve ekonomiye katkı sağlamak amacı ile yatırımlarını genişletme kararı almış olan firma, Salihli Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımlarını sürdürecek.