22 Mayıs 2023 Pazartesi

ENFOTEK MDS İLE TÜM İŞ SÜREÇLERİNE HAKİMİZ

Atesan Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nde Proje Mühendisi ve MDS Proje Yöneticisi olarak görev yapan Atamer Gezer, Enfotek’in sorularını yanıtladı. Enfotek’in Sanayi Sektörü ERP ve Yazılım Çözümü olan MDS ürünü ile ilgili olarak konuşan Gezer, “MDS, değişiklik gösteren iş süreçlerimize esnek yapısı sayesinde cevap veriyor” dedi. Atesan’daki tüm çalışanların aynı anda doğru bilgilere eksiksiz ulaştığının altını çizen Gezer, MDS’nin en kritik özellikleri olarak stok takibi ve verilerin saklanması özelliğini ön plana çıkardı.


Merhaba öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

Merhaba ben Atamert Gezer. Pamukkale Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü’nden mezunum. Şuanda Atesan Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nde Proje Mühendisi ve MDS Proje Yöneticisi olarak görev yapıyorum.

 

Atesan firması hakkında bilgi alabilir miyiz?

Atesan 2007 yılında kurulan bir firma. Kemalpaşa’da lazer kesim, pres, kalıp, saç büküm ve işleme, talaşlı işleme ve montaj atölyesi gibi alanlarda üretim yapmaktayız. Yaklaşık olarak 80 kişilik bir ekiple çalışmaktayız. Yeni yatırımlarımız ile başta çevre duyarlılığını ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak evrensel bir çizgide firmamızı büyütme hedefindeyiz.

 

MDS’yi tercih etmenizdeki neden nedir?

Atesan olarak iş süreçlerimizdeki taleplerimize cevap verecek, iş süreçlerinin takibini yapabileceğimiz ERP sistemi arayışımız, MDS ile tanışınca son buldu. MDS, esnek ve güçlü yapısının yanında piyasaya oranla makul fiyatıyla da tercihimiz olmuştur.

 

MDS’nin firmanıza sağladığı en büyük avantajlar nelerdir?

MDS’nin en güçlü yapısı, değişiklik gösteren iş süreçlerimize esnek yapısı sayesinde cevap verebilmesi diyebilirim.

 

MDS ile birlikte iş süreçlerinde neler değişiyor?

Bizim için MDS’nin en kritik özelliklerden birisi stok takibi, diğeri de verilerin saklanması özelliğidir. Tüm çalışanlarımızın aynı ekranlardan doğru bilgilere ulaşması firmamız için önemli. Bu özellik, karışıklığı ortadan kaldırarak, stoktaki malzemenin nerede olduğunu bize göstererek vakit kazanmamızı sağlıyor. Ayrıca eksilen ürünlerin de tedarik edilmesinde doğru veri vermesi çok önemli.

 

Şirketinizdeki MDS kullanıcılarının sistem hakkında genel yorumları nelerdir?

Atesan’da yaklaşık olarak 15 kişi her gün MDS üzerinden sisteme bilgi giriyor. Talep edilen ve takip edilebilen bilgilere ulaşma anlamında sağladığı kolaylığın yanı sıra kişiselleştirilebilir özellikler de kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

 

Sizin MDS’de en beğendiğiniz özellik nedir?

Bu soruya sipariş takipleri, ürün ağacı ve verilerin saklanması şeklinde cevap verebilirim.

 

Enfotek’in danışmanlık hizmetleri hakkında neler söylersiniz?

Enfotek’in danışmanlık hizmetlerinden, uzman ekibinin ulaşılabilir olmasından ve de isteklerimizi süzgeçten geçirip hızlı cevap vermelerinden dolayı memnunuz.

 

MDS’yi başka firmalara önerir misiniz?

Kendi firmalarına ve iş süreçlerine uyuyor ise MDS’yi tabi ki öneririm.